Champagneproeverijen

Smaak is zo persoonlijk, dat het erg lastig is om te vertellen welke champagne lekker is. Tijdens een proeverij van MY Champagne gaan wij op zoek naar uw persoonlijke smaak. Wij nemen u mee op ontdekkingsreis langs de unieke eigenschappen van champagne. Uw zult uw ogen, neus en mond als hulpmiddelen moeten gebruiken om de champagnes te beoordelen.
Geniet van verschillende champagnes tijdens een gezellige en informatieve proeverij en kom erachter welke smaak u aanspreekt.

Heeft u iets bijzonders te vieren? Een verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest, bruiloft of een borrel. Of wilt u iemand verrassen met een proeverij, dan bent u bij ons aan het goede adres.Y Champagne biedt verschillende proeverijen aan in uw eigen huiskamer, een andere locatie of uw bedrijf.

Hieronder vind je een overzicht:

  • Proeverijen bij u thuis; een proeverij met 4 verschillende champagnes. Vanaf 6 personen organiseren wij een gezellige en informatieve proeverij. Tijdens de 2 uur durende proeverij nemen wij u mee op ontdekkingstocht naar de verschillende smaken die champagne te bieden heeft.
  • Proeverijen op het water; een proeverij met 4 of 5 verschillende champagnes. Tijdens de 3 uur durende proeverij krijgt u uitleg over de beginselen en procédé van champagne en gaan we opzoek naar uw smaak. Bij de champagne worden een aantal kleine hapjes geserveerd, tijdens een mooie tocht door de Amsterdamse grachten.
  • Proeverijen op locatie; een proeverij met 4 of 5 verschillende champagnes  eventueel inclusief een 3/ 4 of 5-gangen diner. Op een prachtige locatie verzorgen wij een proeverij inclusief heerlijke bereiden gerechten. De champagnes zijn natuurlijk perfect afgestemd op de gerechten. Na samenspraak zullen wij een prachtig menu samenstellen plus bijpassende champagnes op de door uw gewenste locatie.
  • Champagne catering; uitgekeken op de vrijdagmiddag borrel op de zaak. Of wilt u champagne voor uw bruiloft of (verjaardags)feest schenken. Boek nu een champagne borrel met eventueel bijbehorende snacks. Wij kunnen ook andere (fris)dranken cateren.

De champagne die geschonken wordt tijdens de proeverij is afkomstig van wijnboeren die van hun eigen oogst champagne maken. U krijgt uitleg over de streek, geschiedenis, kwaliteitskenmerken en het procedé van champagne. Daarnaast zult u ontdekken dat champagne niet alleen staat voor elegantie en feestelijkheid, maar dat champagne zich graag laat zien bij brunches, diners en natuurlijk als aperitief.