Verzenden & Retourneren

Via de webshop van MY Champagne besteld u zorgeloos champagne, relatiegeschenken en champagne accessoires naar elk adres binnen Nederland.

Wat is de levertijd?

Bestellingen die op werkdagen vóór 17.00 uur zijn geplaatst in onze webshop worden in de regel binnen twee werkdagen verzonden en ter verzending aangeboden. In de meeste gevallen is uw pakket vanaf verzending binnen 24 uur op de plaats van bestemming, dit is echter géén 100% garantie. Wij leveren zowel aan particulier als aan bedrijven.

Ook is het mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Indien u hiervan gebruik wenst te maken verzoeken wij u dit aan te geven bij het plaatsen van uw bestelling. Wij nemen dan spoedig contact met u op om een afspraak te maken.

Retourneren

Voldoet een product niet aan uw verwachtingen of ziet u om andere reden graag af van de koop? U kunt gebruik maken van uw herroepingsrecht binnen de bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Wij verzoeken u tijdens de bedenktijd zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Het product dient compleet, (dit betekent voor champagne ongeopend), met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden. U ontvangt uw aankoopbedrag terug binnen 14 dagen na ontvangst en controle van de geretourneerde producten.

Status van uw bestelling

Heeft u een eigen account aangemaakt? Dan kunt u via mijn account de status van uw bestelling volgen. Als uw bestelling in uw account de status ‘verzonden’ heeft maar u deze nog niet heeft ontvangen kunt u het beste nog een paar werkdagen wachten. Heeft u uw bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, om u dan zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn verzoeken we u vriendelijk daarin uw gegevens en bestelnummer te vermelden.

[banner title=”Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 250,00″ subtitle=”Bekijk ons aanbod!” link_url=”http://www.mychampagne.nl/?post_type=product” title_color=”#d3d3d3″ bg_image=”575″]